Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Big Boy Watches
Bas75
.

   

Kent iemand deze verkoop en/of heeft iemand hier ervaring mee?
http://www.bigboywatches.eu/



_____
Mark.D

   

MichaelK toch? Is wel een trusted seller. Ik zou er zonder problemen zaken mee doen. De man van de korte emails....zie hem al heel lang op sites zoals VRM vorbijkomen. Of je nog een beetje kan handjeklappen......denk ik niet. Succes!

Let op: voor mij alleen als het van MichealK is!! Die is van Bigboystoys!!



_____

Bas75
.

   

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 15:13 schreef Mark.D het volgende:
MichaelK toch? Is wel een trusted seller. Ik zou er zonder problemen zaken mee doen. De man van de korte emails....zie hem al heel lang op sites zoals VRM vorbijkomen. Of je nog een beetje kan handjeklappen......denk ik niet. Succes!

Let op: voor mij alleen als het van MichealK is!! Die is van Bigboystoys!!


Die naam kom ik niet tegen. Ben net even de site aan het bekijken, beetje vaag allemaal. Telefoon (06-nummer) wordt niet opgenomen. Contactpersoon zou ene Gert Mourik zijn. Russisch sprekende medewerker is geen probleem (altijd handig). Website komt uit hongarije. KvK nummer klopt overigens wel. Ik denk dat ik deze maar even laat gaan, kan het mis hebben natuurlijk, maar heb hier geen goed gevoel over.



_____
Hans CP
Voorzitter

   

Een Deep Sea voor die prijs?

Finger weg.



_____
N.F.U. No one likes us. We don't care!
Whishlist: Bruno Banani Ltd

Mark.D

   

Big boystoys is goed
Big boyswatches is fout ! Of ken ik niet.
Hoop dat het nu duidelijk is.



_____

Rockstar
14060M

   

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 17:35 schreef Mark.D het volgende:
Big boystoys is goed
Big boyswatches is fout ! Of ken ik niet.
Hoop dat het nu duidelijk is.

richmentoys bedoel je?



_____
(_)_)================D~~~~~~~
Wout
RolexeloR

   

Ik hoor goede dingen over richmenstoys maar die site is zo ongelofelijk vaag..



_____
Hoe? Zo!
HarleyD
Forumjunk

   

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 17:46 schreef WouterN het volgende:
Ik hoor goede dingen over richmenstoys maar die site is zo ongelofelijk vaag..


Is een nieuwe site van ....ik geloof nu punt com op het eind ...is uiterst betrouwbaar , aanbod is alleen klein !



_____
Leven, meervoud van lef
Remco

    

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 18:57 schreef HarleyD het volgende:
[...]

Is een nieuwe site van ....ik geloof nu punt com op het eind ...is uiterst betrouwbaar , aanbod is alleen klein !




_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
Mark.D

   

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 17:39 schreef Rockstar het volgende:
[...]
richmentoys bedoel je?


Nee. Ik bedoel BigBoysToys. Dat is de site van michael Klan. Een veelvuldige poster en verkoper op Vrf en Vrm.



_____

Remco

    

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 20:50 schreef Mark.D het volgende:
[...]

Nee. Ik bedoel BigBoysToys. Dat is de site van michael Klan. Een veelvuldige poster en verkoper op Vrf en Vrm.
Maar dat is niet de site die hier bedoeld wordt volgens mij...



_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
Mark.D

   

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 20:53 schreef Remco het volgende:
[...]Maar dat is niet de site die hier bedoeld wordt volgens mij...

Volgens mij gaf ik antwoord op een vraag van Rockstar en niet op de primaire vraag.....



_____

Bas75
.

   

Nou ja, laten we het er maar op houden dat BigBoyWatches.eu een uiterst vage site is.



_____
Remco

    

...verwarrend allemaal die richwatchboystoys!



_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
Kroonwatches
www.kroonwatches.com

    

Ik ken Gert en is een heel aardige gozer



_____
In-verkoop en bemiddeling van exclusieve horloge's.

WWW.KROONWATCHES.COM
hok

   

Quote:
Op dinsdag 13 juli 2010 15:06 schreef Bas75 het volgende:
Kent iemand deze verkoop en/of heeft iemand hier ervaring mee?
http://www.bigboywatches.eu/


Al een aantal keer wat dingen bij gekocht. Snelle afhandeling en gekregen wat er beloofd is. Dus prima.



_____
Wout
RolexeloR

   

Big Boy heeft ook Big Prices.. allemachtig wat duur.



_____
Hoe? Zo!
xelor63

   

Quote:
Op maandag 26 juli 2010 09:00 schreef WouterN het volgende:
Big Boy heeft ook Big Prices.. allemachtig wat duur.




XELOR



_____
Steef

   

Quote:
Op maandag 26 juli 2010 09:00 schreef WouterN het volgende:
Big Boy heeft ook Big Prices.. allemachtig wat duur.


10 hele % korting op een DJ 116200, so he!



_____


   

RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2026 RolexForum