Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Krons Stockholm
racefiets

   

Vandaag in Stockholm binnen gelopen bij Krons *Hamngatan PK-huset 14) omdat mijn explorer II wel een beetje veel begint voor te lopen - 90 seconden in een week is wat veel.

Ze hebben hem gedemagnetiseerd en amplitude etc is goed en hij loopt 8 seconden per dag voor aldus de verkoper. Vannacht leg ik hem maar even met de kroon naar boven weg om te zien of het verschil weer wat kleiner te maken is.

Wat me in de winkel opviel was dat ik gewoon door een enkele schuifdeur naar binnen kwam, zonder bewaking etc. Naast een zeer mooie verzameling rolexen hadden ze Panerai, Omega, IWC en nog een paar merken liggen.
Alleen bij de Rolexen hadden ze geen prijzen staan 10.000euro voor een Panerai was wel even schrikken, dat zit niet alleen in die 25% BTW.

Leuke ervaring, prettig geholpen en in dezelfde mall zit nog een winkel die nog veel groter was aan de buitenkant te zien. Misschien iets voor de volgende keer.



_____
3186
rolex forever

   

Leuk verhaal.............





_____
LEEF JE DROOM.



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver