Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Two tone yacht master 40
Ceciel Helder

   

Kreeg een paar weken terug van mijn AD hier (VS) een text dat ze een two tone Yacht Master 40 ref# 126621 voor mij had. Ik sta op de lijst voor de Rootbeer GMTII en de nieuwe 126500LN. Dit is de eerste keer in vijf jaar tijd dat ik iets van hen hoor wat sport modellen betreft. Is er vraag naar dit model in Nederland? Kost hier $15850, plus 7.25% sales tax. Kom regelmatig in Nederland. Mijn kansen worden groter op wat ik wil als ik meer koop bij hen maar heb geen interesse in het horloge zelf. Geen idee wat er momenteel beschikbaar is of waar vraag naar is in Nederland. Zou het kunnen kopen voor een handelaar en als ik naar Nederland ga het meenemen. Hoef verder niet echt winst te maken. Meer voor mij om een track record met de AD te krijgen.



_____
bumper

   

Goed initiatief, de ene hand wast de andere. Echter waarom verkoop aan een handelaar? wordt het eventuele horloge weer 20/25% duurder ?



_____
"opinions are like assholes,everybody has one""



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver