Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / rolex in Aruba
 
Remco

    

Quote:
Op zaterdag 05 januari 2008 22:03 schreef R-sj-lex het volgende:
Die 2 jaar voor de BTW etc., die is dan toch alleen voor de modellen van nu tot 2 jaar terug?

...tot 2 jaar na aankoop (vraag me niet hoe ze dat denken te gaan controleren, maar ook hier... jij mag het zelf aantonen ).

Het is mij één keer overkomen toen ik uit de USA kwam dat ze me aanhielden en moeilijk begonnen te doen over een Omega en afgelopen jaar wederom met mijn SD (toen had ik overigens een kopie aankoopbewijs in de bagage zitten, gewaarschuwd door de Omega affaire).

Met die Omega kon ik dus helemaal niks aantonen (ja, de aankoopbon lag natuurlijk thuis) en die klok was serieus ouder dan 2 jaar. De meneer met het groene pak dreigde met inbeslagname totdat ik quasi nonchalant mijn Schipholpas liet zien... tot mijn grote verbazing werden er geen vragen meer gesteld en mocht ik doorlopen ... Dat was echt bizar.

Maar goed, de kans is dus minimaal maar als het je overkomt kun je een hoop gezeik krijgen... ook als je dus wel papieren hebt.


Remco



_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver