Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuw Binnengekomen / Omega speedmaster moonwatch
Sjirk

   

Ik heb zelf ook de Omega Moonwatch met Hesalite dit om alles zo origineel mogelijk te houden. Ik vind het echt een heel fijn horloge. Ik draag hem zelf wisselt met andere horloges en vind hand opwinden leuk en gemakkelijk, daarbij geen datum dus zeer snel draagbaar.

Ik ben niet zo weg van de banden van Omega. De stalenband qua uiterlijk niet en het vele tekst op de sluiting vind ik ook een beetje armoedig. De leren strap met vouwsluiting is ook geen succes, niet fijn verstelbaar, hard en de vouwsluiting is te groot voor de strap. Daarom draag ik hem nu op een natoband van € 10,-, Omega maakt ook een natoband maar kost € 185,- tja, dan staat er wel een omega logo in de band.

Echter de dail is schitterend en zeker met een natoband is het een zeer onopvallend horloge dat alleen door kenners wordt herkend en gewaardeerd. Ik word ook veel vaker aangesproken op de Omega dan op een Rolex. Ook lees ik wekelijks Speedy Tuesday en verbaas me van alle types en modellen die ook gemaakt zijn van dit horloge. Al met al een topper en deze gaat zeker nooit meer weg!!

Geniet ervan!

Groeten Sjirk



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver