Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

vintage5513

   

Afgelopen vrijdag fantastisch zaken kunnen doen bij AVW. Het was er druk, maar dat maakte mij niks uit. Het gaf mij de tijd om uitgebreid te kwijlen bij alle moois in de etalages.

Deze keer niets voor mezelf, maar een kerstgeschenk voor mijn vriendin. Pssst... het moet nog een verassing blijven, maar ik ben er wel gerust op dat ze niet dwangmatig als wij allen constant het forum zal afspeuren

Anyways, uiteindelijk een werkelijk schitterende rosé-gouden IWC uit de jaren '50 met Cal. 89 gekocht. Niet met de meest geziene 3, 6, 9, 12, applied numerals, maar met alle 'even' nummers met een prachtig fond en hele gave spider lugs.

Ben uitstekend geholpen door Jasper en een dame en ook nog eens verwend met allemaal goodies. Top middag, top aankoop met dank aan het topteam van AVW.

Ben benieuwd wat mijn vriendin ervan gaat vinden, het is haar eerste 'echte' horloge. Ik denk dat het wel goed gaat komen!



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver