Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Precision Watches
Albert

   

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad met posten van deze review maar hier is dan mijn dealerervaring met Jaap van Precision Wtaches. Wat opvalt aan Jaap is dat hij meteen antwoord op mails en telefoontjes. Hier kunnen een aantal van zijn colleges nog wat van leren.

Ik ben drie maanden geleden op zoek gegaan naar een 16610 van rond 1990 een "Full Set" en dat was wel even zoeken. Het lijkt wel of men niet wil verkopen, er wordt niet of nauwelijks gereageerd op mails of je krijgt een antwoord van "alle info staat op de website" en bellen is sowieso not done.

Maar niet bij Jaap!

Na wat heen en weer gemaild en gebeld te hebben (je wilt niet voor niks gaan) hebben we een afspraak gemaakt in zijn winkel in Rijnsburg. Heel gezellig en je waant je in een Rolex store! De koffie is prima en ook het gezelschap van Jaap is aangenaam. Hij geeft je alle tijd geeft om je aanwinst te bewonderen en vragen te stellen. Niets is hem teveel zelfs als je dikke knuisten extra schakels vragen! Ook dan is Jaap niet te beroerd om zijn doos met schakels te pakken en op zoek te gaan naar wat jij nodig hebt. Ik noem dat service!

Ik heb mijn "rammelaar' nu een week of drie om mijn pols en ben de koning te rijk!

Voor mij is Jaap een aanrader en nu op zoek naar mijn "Pepsi"

Groet!

Bert




[bericht gewijzigd door Peter op dinsdag 26 december 2017 23:17]

_____
Newbie
Peter

   

Foto er even bijgezet

Gefeliciteerd



_____
6,4 ft=1,95m
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.
Albert

   

Dank!



_____
Newbie



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver