Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / Introductie Dimi
Dimi

   

In mijn optiek was ik altijd al een horlogeman, maar pas zeer recent ben ik echt door het virus gegrepen en mijn zoektocht naar mijn ultieme klok heeft me hier gebracht. Ik ben dus vooral op zoek naar informatie, maar tips zijn uiteraard van harte welkom. Hoe ziet mijn ideale horloge eruit? net als 85% van de nieuwkomers, vermoed ik gemakshalve, ben ik op zoek naar een: klassiek en tijdloos model dat bij voorkeur een niet al te drukke en neutrale gekleurde dial haeeft en qua grote vanaf 36 tot 40mm. Op dit moment struin ik het aanbod van de online vintage aanbieders af en kijk ik wat daar tussen zit, daarnaast lonk ik ook naar een nieuwe Oyster Perpetual, want het heeft toch ook wel iets speciaals om de eerste en enige eigenaar van zoiets moois te zijn, maar tot op heden kan me niet verenigen met de tweekleurige gekleurde wijzerplaten van de modellen die binnen mijn bereik vallen.
Een weinig boeiend stukje achtergrond informatie, maar ik vind het wel zo netjes is om me even te introduceren, mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben dan hoor ik het graag en voor nu duik ik lekker de materie in en ga ik op zoek naar mijn meesterwerk.



_____
Peter

   

Welkom Dimi

Succes met het maken van je keuze



_____
6,4 ft=1,95m
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.
Jan Klaas JK Watchstore

    

Welkom op het forum



gr JK



Marielle

   

Welkom



_____
"Als je alles hebt, is niets meer iets waard"
Sjors BLNR

   

Welkom!



_____
126710BLRO
214270



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver