Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Foto's en Reviews / Reisverslag Baselworld 2018
Tim
....

   

Wij zijn donderdag naar de beurs geweest.

Vertrokken vanuit Rotterdam 06:00, om met Swiss vanaf Schiphol te vliegen.

Aangekomen op Zurich airport, net de shuttle bus gemist. Toen trein + taxi genomen. (Taxi vanaf vliegveld vroeg 300 zwitserse frank)

Aankomst beurs 13:45!! Dezelfde avond terugvlucht om 21:00, dus idem reistijden andersom.

Terug van de beurs naar treinstation gelopen, is best te doen. Thuis om 23:45.

Ga je met een paar man, zou je eigelijk gewoon met de auto moeten gaan. Zonder files sneller en comfortabeler én goedkoper. Ieder stuurt een paar uurtjes, verder de gehele dag geen rekening houden met tijden van vertrek e.d. Mocht ik nogmaals gaan, dan zeker met de auto.

Beurs is heel leuk, maar ook niet zo geweldig als ik al jaren leest van iedereen. Niet dagvullend, dus een overnachting is niet perse nodig.

Even een goede lunch eigelijk ook niet mogelijk, dus werd een glas bier met worst

Zeker voor Rolex hoeft je er niet naar toe te gaan. Je bent eigelijk gewoon aan het windowshoppen. Rolex heeft nou niet echt uitgepakt, ondanks dat de stand enorm is. Één GMT Pepsi op statief.... Ik zou het leuker vinden om ook de band/sluiting te kunnen bekijken en het nieuwe uurwerk. Leg er een paar neer in de etalage, en/of laat deze draaien. Geldt ook voor de Sea Dwellers e.d. Zet wat mensen neer die e.e.a. vertellen/uitleggen, en iedereen hangt aan je lippen. (Ik begrijp dat de beurs niet op particulieren is gericht)

Andere merken veel meer uitgepakt! Ook heel interessant was om verschillende horlogemakers aan het werk te zien, met graveren e.d. Top!

Heel leuke dag gehad, maar is niet perse een beurs om niet te missen!

Maar misschien ben ik een beetje zuur, omdat ik nog steeds aan het wachten ben op de levering van de modellen van Basel2017

Gr. Tim.



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver