Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Bulang and Sons
vintage5513

   

Ik wil hier graag een lans breken voor Bulang and Sons. Enige tijd geleden heb ik besloten een Day-date te kopen met wideboy dial.

https://www.bulangandsons.com/watches/rolex/rolex-day-date-wide-boy-dial-1803-w-486.html

Omdat ik nooit eerder 'ongezien' en online een horloge heb gekocht, heb ik veel contact gehad via de email met Danny (buy the seller). Bulang and Sons stond bij mij vooral bekend om de prachtige horlogebandjes en accessoires.

Ze hebben echter ook een prachtige selectie aan vintage horloges. Vooral Submariners 5513 lijken ze veel te verkopen. Het contact met Danny verliep uitstekend en toen heb ik de knoop doorgehakt.

Omdat ik het leuk vind de verkoper beter te leren kennen, heb ik een afspraak gemaakt op het kantoor van Bulang. Normaal gesproken doen ze dat vanwege privacy en veiligheidsredenen liever niet, wat begrijpelijk is.

Omdat Danny een aantal dagen weg moest, kreeg ik de kans om Bernhard Bulang te ontmoeten. Wat kan ik over hem zeggen? Bernhard is een zeer aimabele man met een grote grote passie voor horloges. Ik heb denk ik wel anderhalf uur op de bank gezeten waarbij we horlogeverhalen hebben uitgewisseld. Voor mijn gevoel hadden we ook een week op die bank kunnen zitten, zijn verhalen en passie werken erg aanstekelijk.

Ik ben erg blij met de Day-date, maar ik ben misschien wel net zo blij dat ik hem bij Bulang heb gekocht. Van het eerste contact tot aan de levering gisteren was één topervaring. In een markt die steeds meer verzadigd raakt, heeft Bulang een prachtig bedrijf weten te vormen. De combinatie van topkwaliteit horloges, horloge- en lifestyle accessoires voegt in mijn optiek echt iets toe. Of je nu een boek, armband, army jacket of vintage horloge wil kopen, ik kan Bulang and Sons alleen maar van harte aanbevelen.



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver