Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / Even voorstellen
Weel240
Beauty is in the eye of the beholder

   

Ha Rolexliefhebbers, nieuw en groen op het Rolexforum en een kleine introductie van een 62-jarige gelegenheids reiziger, bescheiden fotograaf, & schrijver, automobilist en bovenal horloge liefhebber. Mijn interesse voor Rolex gaat lang terug en begon toen ik als jochie van 15 in de film dr. No de Rolex Submariner van James Bond zag. Dat horloge wil ik ook dacht het jochie. In de jaren zeventig was het quartz horloge de trend. Pas begin 1990 kocht ik mijn eerste automaat, een Fortis Flieger. De jaren tachtig en negentig stonden in het teken van trouwen, hypotheek, gezin en carriere. De Rolex was niet vergeten, maar liet om begrijpelijke redenen wat langer op zich wachten. Uiteindelijk kocht ik in 2003 een schitterende 2e hands GMT-I uit 1997 bij een juwelier in Haarlem. Dit horloge heb ik bijna 15 jaar continue gedragen.

Begin 2018 viel mijn oog op de GMT-II BLNR Batman, precies het type Rolex wat graag om mijn pols wilde. Was nog niet zo eenvoudig om er één te kopen omdat er bij de Dealers een levertijd van 1 jaar plus op zat, of via de paralell import moest je ruim boven de catalogusprijs betalen. Rolex speelt het spel van vraag en weinig aanbod erg goed en ik wilde zoals velen, geen jaar wachten en kocht mijn Batman boven de catalogusprijs. Maar dan heb je ook wat en is het iedere dag genieten van één van de mooiste Rolexen die er te koop zijn (persoonlijke smaak natuurlijk). De nauwkeurigheid van dit horloge is 4 seconden in 5 maanden. Dit is een afwijking van 0,026 seconden per dag (0,0036%). Ongelofelijk! Na 45 jaar werken, heb ik nu meer tijd en interesse om dit forum te volgen en wellicht zo nu en dan een bijdrage te leveren.

Groeten


[bericht gewijzigd door Weel240 op dinsdag 11 december 2018 09:17]

_____
Attachment: image.jpeg
Peter
il Puffo

   

Goed verhaal en prachtig horloge: Welkom_____
6,4 ft=1,95m
De dingen simpel houden is vrij moeilijk, de dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel

Jan Klaas
JK WATCHSTORE

    

Welkomgr JKFred

   

Je bent meer dan welkom , mooi verhaal (beter duur dan niet te koop )

Groet
Fred._____
Deeptona

   

Welkom! Mooi verhaal._____
Choose, with no regret!
Marielle

   

Leuke intro

Welkom en veel plezier op het forum_____
Een vriend is wie tijdens je leven zegt wat anderen na je dood vertellen


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2019 RolexForum  hosted by Cyberserver