Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / Nieuwe Sponsor WRIST ICONS
WRIST ICONS
WRIST ICONS vintage watches

    

Dag horlogeliefhebber!

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie kennis te laten maken met WRIST ICONS.

Vorig jaar heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mijzelf begonnen. Na jaren gewerkt te hebben voor diverse bedrijven o.a. Sanoma, Diageo, bol.com heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het besluit genomen om mij de rest van mijn leven bezig te houden met wat ik echt leuk vind, horloges!

Als kind was ik al gek van horloges. Mij pa kocht op zijn 30e verjaardag een Datejust, waar hij ruim 40 jaar later nog steeds mee rondloopt. Toen wij vroeger op vakantie gingen naar Italie kocht ik de eerste horlogeboeken en een jaar later mijn eerste mechanische horloge (Oris Big Crown, inmiddels met een mooie vergeelde uur markeringen..) De jaren daarna was ik altijd geïnteresseerd in horloges maar ik was er nooit professioneel mee bezig geweest.

Tot dit vorig jaar...Voor mij was het eerst nog kijken hoe. Eerst heb ik onderzoek gedaan om een zaak over te nemen of een dependance op te zetten van een buitenlandse business. Maar het leek mij toch het mooiste om iets vanaf het begin op te zetten.

Het duurde allemaal een tijd voordat het businessplan en financiering was afgerond. Met WRIST ICONS ga ik beginnende horlogeliefhebbers en verzamelaars helpen met kopen en verkopen van vintage en pre-owned iconische horloges. Ik richt mij tot de luxe merken en dan vooral tot de meest courante modellen.

Verder heb ik in Italië een hoogwaardige lijn accessoires laten ontwikkelen en heb ik seatbelt NATO’s laten produceren die qua kwaliteit de strijd aan kunnen met de banden van de allergrootste premium merken uit Zwitserland. Voor mij is kwaliteit en service echt de sleutel tot succes. Alles wat ik aanpak moet van een hoge kwaliteit zijn. De horloges worden gefotografeerd door mijn fotograaf met zijn Hasseblad. De foto’s op mijn site zijn tot op een macro niveau uit te vergroten zodat je alle details kan zien. Alle horloges laat ik voordat ik ze te koop zet servicen bij mijn horlogemaker.

Daarbij wil ik het ook makkelijker maken om een horloge te verkopen. Ik heb gemerkt als liefhebber en verzamelaar dat het verkopen van een horloge niet altijd zo makkelijk gaat en dat men te weinig krijgt geboden ten aanzien van de marktprijs. Voor meer informatie hierover verwijs ik naar mijn site.

Zou het erg op prijs stellen als jullie mij gaan volgen. Zal binnenkort ook nog meer te zien zijn op Instagram en YouTube met nog meer high quality content.

Indien jullie nog tips en opmerkingen hebben dan hoor ik het graag! Alvast vriendelijk bedankt en wellicht tot ziens!

Hartelijke groeten, Wouter van Wijk www.wristicons.com
OUR COMMITMENT

Iconic watches make us tick. We love to curate vintage and pre-owned watches with proven character and like to tell their unique stories. We don’t look for average watches, we look for the quintessential watches of time. We call these WRIST ICONS.

WRIST ICONS is at your service. We are dedicated to help you discovering vintage & pre-owned iconic watches from the best luxury brands such as Rolex, Omega, Cartier and many others. We will be your guide into buying as well as selling iconic timepieces. Visit WRIST ICONS, a place where you can shop iconic watches, the finest watch straps, accessories and the coolest books. As a watch geek we have scoured the world to find the best for you.


Read more ABOUT us


[bericht gewijzigd door WRIST ICONS op maandag 08 april 2019 14:38]

_____
"Wrist Icons, helpt u bij het kopen en verkopen van vintage en pre-owned iconische horloges, wij garanderen authentieke horloges van Rolex, Omega, Cartier en vele andere luxe merken."
petrolex

   

Welkom hier en succes gewenst_____
Peter
il Puffo

   

Nogmaals welkom Wouter en goede zaken gewenst_____
6,4 ft=1,95m
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.
Marielle

   

Welkom hier en veel succes_____
"Als je alles hebt, is niets meer iets waard"
Fred

   

Ik wens je veel succes en al het beste.......

Het mooiste wat er is ......je droom volgen. en waarmaken

Groet Fred._____
Jan Klaas
JK WATCHSTORE

    

Mooie intro, succes nogmaalsgr JKDouble Red

   

Heel veel succes gewenst !

_____
Als je geen tijd hebt voor je passie, is het dan wel je passie?

116622, 79030
WRIST ICONS
WRIST ICONS vintage watches

    

hartelijk dank voor het warme welkom!_____
"Wrist Icons, helpt u bij het kopen en verkopen van vintage en pre-owned iconische horloges, wij garanderen authentieke horloges van Rolex, Omega, Cartier en vele andere luxe merken."


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2019 RolexForum  hosted by Cyberserver