Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Tempus Uurwerktechniek (Midwoud)
Isaac

   

Recentelijk op advies van een andere horlogeliefhebber kennisgemaakt met de heren van Tempus uurwerktechniek in Midwoud (NH). Ze hebben veel verstand van Rolex uurwerken. Ik kende ze niet, maar de heren hebben een CV waar je U tegen zegt. Ze werken heel klantgericht, zorgvuldig en de prijzen zijn heel redelijk. Wat deze heren siert is de eerlijkheid en transparantie. Mijn Rolexen gaan vanaf heden bij Tempus in onderhoud. Ik zag Tempus niet eerder op het forum "dealerervaringen" vermeld, dus ik dacht ik deel mijn ervaring met de Rolex liefhebber die hun Rolex uurwerken graag met zorg behandeld wilt hebben. 5 sterren service, ga zo door heren !


[bericht gewijzigd door Isaac op zaterdag 11 september 2021 10:36]

_____
_Gerard_

   

Quote:
[b]Ik zag Tempus niet eerder op het forum "dealerervaringen" vermeld, dus ik dacht ik deel mijn ervaring met de Rolex liefhebber die hun Rolex uurwerken graag met zorg behandeld wilt hebben. 5 sterren service, ga zo door heren !


Tis ook geen een dealer natuurlijk. Het woord dealer an sich heeft sowieso (bij mij) een zeer negatieve connotatie. Dealers zijn drugs verkopende engnekken. Ik zou Tempus niet onder het kopje dealer willen scharen. Bij de buren hebben ze een kopje "ervaring met horlogemakers" wat duidelijk beter de lading dekt en daar hebben de heren inmiddels 21 zeer lovende recensies.

Mark en Jasper, die het kunstje hebben geleerd bij S&C Amsterdam en Diemen en in die periode in Zwitserland de interne opleidingen gevolgd hebben bij zowel Patek als Rolex zijn voor zichzelf begonnen en dat feit is niet onopgemerkt gebleven in (vintage) Rolex kringen.

Ouderwets vakmanschap en service voor normale bedragen door twee frisse kerels. Geen absurde bedragen betalen aan brallerige diknekken en geparfumeerde hotemetoten in poenerige panden.



_____
There are only 10 types of people: those who understand binary, and those who don't.



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver