Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Aangeboden / Rolex Daydate 40mm 2023 Baquette Brown
JD Watches

   

Deze 40 mm Everose-goud Day-Date 228235 heeft de prachtige bruine wijzerplaat met elegante Baquette Dial gemaakt ter herdenking van 60 jaar van hun meest prestigieuze model.

Gemonteerd op een massief Everose-gouden President-armband over de volledige lengte en waterdicht tot 100 meter. Volledig compleet geleverd met de Rolex-doos, het boekje, het label en de Rolex-garantiekaart van 5 jaar.

Brand Rolex
Model Daydate 40
Reference number 228235
Movement Automatic
Case material Rosegold
Bracelet material Rosegold
Year of production 2023
Condition Unworn
Scope of delivery Original box, original papers
Gender Men's watch/Unisex

49995,-

Ons doel is om horloges van hoge kwaliteit te leveren tegen handelsprijzen. We geven je graag gratis vriendelijk advies, zonder enige aankoopverplichting. Het kopen van een luxe horloge, nieuw of geliefd, kan een ontmoedigende ervaring zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat onze klanten ons kunnen vertrouwen en zich veilig voelen als ze bij ons betrokken zijn.

We zijn gevestigd in Amsterdam voor klanten om horloges te bekijken,

Mocht u interesse hebben in een bepaald horlogemodel of merk dat u niet kunt zien, dan staan we voor u klaar om u te helpen deze voor u te vinden. Voor contact via e-mail op: info@jd-watches.nl of rechtstreeks op +31655566658



www.jdwatchesnl





_____
jhansma
Attachment: IMG_1254.jpeg



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver