Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / 16610 LV hype of collectors item
 
Allermooiste Sub
116619LB

   

[quote]
Op donderdag 02 februari 2017 10:48 schreef Ryan5446 het volgende:
De prijzen mogen dan misschien bizar zijn, het gaat niet veranderen. De mooie (NOS) en bijzondere (eerste series) blijven gewoon verder in prijs stijgen. En ALS prijzen iets stabiliseren is het voor de mindere kwaliteit en minder bijzondere horloges. De vraag is alleen of je voor dit soort bedragen in wil stappen.

Het beste is toch altijd om te kopen en te dragen wat je mooi vind (lekker cliche). Het probleem met een NOS klok is dat hoe ouder hij word als NOS, hoe minder de kans word dat je hem gaat dragen.

Helemaal mee eens Ryan, het is ook bizar, maar zal idd niet veranderen. Het blijft een gevalletje vraag en aanbod en wat nu o.a. met de LV gebeurt, is daar ook een logisch gevolg van. Mensen die zelf nooit new old stock kopen en alleen een nieuwe klok kopen om deze te gaan dragen, begrijpen dit al helemaal niet. Tenminste, dat is hoe ik het ervaar, van wat ik lees en hoor.

De één koopt een NOS klok omdat ze net dat ene exemplaar, wat niet meer te verkrijgen is, toch helemaal nieuw willen hebben om te dragen en absoluut geen gebruikte willen. De ander ziet het meer als een soort belegging of hobby, naast de klokken die ze dagelijks gewoon dragen en komen de kluis nooit meer uit .

Ja en of je voor de "absurde" bedragen die nu gevraagd worden nog in zou moeten willen stappen........ook dat moet een ieder voor zich uitmaken uiteraard. Maar wanneer of welk moment het ook is dat je het dan toch doet........minder zal je er nooit van worden. Dus ik zou zeggen, hoe eerder hoe beter


[bericht gewijzigd door Allermooiste Sub op donderdag 02 februari 2017 14:42]

_____
"Beter spijt krijgen van de dingen die je doet, dan spijt krijgen van de dingen die je hebt gelaten"
 Dit topic is 22 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver