Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Vragen en Opmerkingen / Afscheid + Welkom adverteerder
sBmRnR
The Specialist

    

Quote:
Op maandag 01 juni 2015 14:14 schreef Sarko het volgende:
[...]

Over het algemeen klopt dit in zekere zin wel. Zeker als het gaat om bijvoorbeeld vintage horloges


Met de snelheid en/of frequentie waarin sommige horloges gepolijst worden krijgen deze niet eens de kans om ooit als vintage door het leven te gaan. Een horloge wat je elke dag om je pols draagt kan je in mijn beleving niet als nieuw houden. Kleine krassen horen er gewoon bij. Daar doe je echt niets aan behalve je nieuwe aankoop in de kluis donderden en af en toe (van een afstandje) naar kijken. Heb al zoveel compleet verneukte horloges gezien, eeuwig zonde als je het mij vraagt. Zelf zou ik het alleen (na tig jaar dragen) door de fabrikant zelf laten doen.

Zo had ik ooit een afspraak voor een ruildeal met een 'in nieuwstaat' verkerende klok. Band zat letterlijk vol met swirls en de bezel was compleet verneukt. En dat voor een klok van slechts een paar jaar oud. Verbaasde blik toen ik er wat van zei ook nog, 'Beauty lies in the eye of the beholder' zullen we maar denken.



_____
Live Life!



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver