Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / Nieuw hier
RobinH

   

Dank mensen voor jullie welkom.
Hierbij mijn introductie.

Ik ben al sinds kind gek op horloges. Kennelijk was een van mijn eerste woordjes 'horloge'... Staande in de box keek ik mijn ouders doordringend aan en brabbelde dit woord.

Inmiddels ben ik 39 en heb ik, vind ik zelf een aardige collectie. Ik ben een echte Omega () fan. Heb er verscheidene gehad en heb nu onder andere een Speedmaster en Planet Ocean. Tot een paar maanden geleden riep ik altijd dat Rolex me weinig deed. Totdat een vriend van me een Seadweller kocht en ik hem ook eens om de pols deed. Prachtig!
Dus ik moest er ook een hebben. Het is geen Seadweller geworden maar een 114060 (de instaprolex ).

Ik zou er heel graag nog een witte Explorer II bij willen, maar als ik dat doe vraagt mijn vrouw de scheiding aan. Dus dat doe ik nog maar even niet ... Misschien dat ik mijn 114060 een keer ruil tegen een 216570. MAar daar ben ik nog niet over uit. Ik vind hem namelijk wel echt heel mooi.

Foto lukt me nog niet stom genoeg. Ik weet niet hoe ik iets kan verkleinen. Ik zal wel even zoeken naar tips hier op het forum.

Cheers



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver