Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / EXPLORER 2 goedkoop
Destro
16600

   

Explorer 2 heeft is altijd al een beetje stiefkindje geweest, dat was al met de 1655 het geval, er zijn gevallen bekend met serienummers van drie tot vier jaar eerder als certificaatdatum/verkoopdatum. Wie kon toen weten dat ze nu compleet richting 20K gaan.
Zelf heb ik er diverse gehad en altijd weer redelijk snel verkocht had er iedere keer weer moeite mee, vooral die kwetsbare lunette is en blijft een punt voor mij.
Moet wel zeggen dat als je een vrouw met een witte EXPl. ziet dan ga je hem wel waarderen, staat super, afgelopen zomer weer diverse gezien in Rolex land nummer 1 Italie.

Qua prijs denk ik dat ze toch twee a driehonderd euro onder een GMT worden verhandeld en wel tot 500 onder een Sub. Aan de andere kant is het wel zo dat je veel exclusiever bent met een Explorer II dan de twee eerder genoemde modellen.

En een witte plaat met mooi vergeelde tritium indexen en wijzers.... Niet te versmaden he Stanley. En wil je echt een mooie dan vraag Snorlex eens na de foto's van zijn cream dial. Let wel dat de eerder genoemde prijsindicaties dan niet meer opgaan.

Maar bovenal moet ieder het model pakken wat die leuk vindt, daarom maakt Rolex zoveel verschillende en is de mensenwereld zo gevarieerd.

Groeten Adamo Ragazzi



_____
LA VITA E BELLA CON ROLEX



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver