Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Chrono24
 
Roberto
De Rolexfluisteraar

   

Quote:
Op vrijdag 04 februari 2011 12:22 schreef _( 0 R l) het volgende:
Beste forumleden,

Graag zou ik jullie mening, (raad, advies) willen vragen over het volgende:
Op Chrono24 heb ik een aantal Explorers gezien aangeboden door Italiaanse juweliers. Ook aangeduid als “Trusted Seller” (wat voor waarde oordeel je daar aan mag koppelen weet ik ook niet).

Maar zijn die winkels wel betrouwbaar? Wat is jullie ervaring met het kopen van een horloge uit het buitenland (betaling, verzending etc.)

Misschien had ik wat meer op het forum moeten rond kijken om antwoord te krijgen op mijn vragen maar kon zo snel alleen iets vinden van een forumlid dat juist een horloge wil verkopen aan iemand in Italië.

Alvast bedankt


Ga je voor safe dan ga je er gewoon heen zoals hier al is geopperd..100% garantie dat alles goed gaat met betaling en verzending zul je nooit kunnen krijgen..het gaat langs veel te veel schijven om zo een garantie te kunnen geven. Gewoon Face to Face, Boter bij de vis blijft altijd het beste en je ziet ook gelijk wat je krijgt..


[bericht gewijzigd door Roberto Bontioni op vrijdag 04 februari 2011 13:24]

_____
Vedi Napoli e poi muori
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver