Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Douane icm Schiphol aankoop (info!)
rondjefrankrijk
Ik?Tuurlijk..

   

Quote:
Op dinsdag 19 februari 2013 13:00 schreef Maarten het volgende:
[...]

Heb je nog nieuws rond deze kwestie Monsieur Tour de France ?
Hebben ze al terug gebeld ?

Onlangs heeft een familie-lid nog een gokje gewaagd en werd bij terugkomst na een verblijf ver buiten EU niet gecontroleerd, maar had het toch een tikkie warm toen hij langs de groene truien liep...
Met het overleggen van dit bonnetje kan ik me dus gewoon echt niet voorstellen dat meneer de NL douanier niet heel diep in je beurs wil graaien voor de invoerrechten, BTW en evt boete ? Er staat immers met koeienletters Tax Free! Hoe duidelijk willen ze het hebben om je er mee om de oren te slaan!

[afbeelding]


Nee, ik heb niks meer vernomen van de beste Douanier die de telefoon opnam. Degene die ik sprak gaf me overigens ook niet de indruk veel meer te kunnen dan een controle op rode diesel uitvoeren, maar dat terzijde, het doet niet echt ter zake ook.

Dat op de bon vermeld staat dat het een "tax-free" aankoop betreft weet ik. DAt staat overigens ook op de bon als je accijnsplichtige goederen koopt op Schiphol, dus daar hecht ik niet zo veel waarde aan.

Concreter als dat ik het hierboven al omschreven heb kan ik het dus niet maken.



_____
Grt Bert



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver