Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Schaap en Citroen btw fraude
 
R-sj-lex
Ram

   

Quote:
Op maandag 20 april 2015 13:55 schreef Refz het volgende:
[...]

@1. Dat hoeft niet perse het geval te zijn er kan namelijk sprake zijn van een margeverkoop.

@2. Als een handelaar zijn horloges zonder een BTW factuur verkoopt dan kan er alleen sprake zijn van een margeverkoop en is het horloge van een particulier ingekocht.

Ik heb het al eens eerder gezschreven in andere topics over dit onderwerp.
De BTW regels zo duidelijk als wat alleen moet je jezelf even goed inlezen als je er vragen over hebt en niet stomweg wat stellen en/of wat roepen.



Ken de regels dus roep niet stomweg wat. Mijn vraag was aangezien er zoveel nieuw in de stickers verkocht worden met een marge factuur of die allemaal van een particulier worden gekocht. Beetje apart toch dat er tientallen horloges door particulieren worden gekocht en dan nieuw in de stickers worden doorverkocht .. Dik verlies dan elke keer

Dat er gekloot wordt met de btw is duidelijk en helemaal niet erg gebeurt vaak en de klokkies worden er alleen maar goedkoper door. Maar als je zo'n constructie hanteert weet je ook dat er in een topic als dit over gesproken kan worden.



_____
"Mensen gunnen je van alles totdat je het hebt"
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver