Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / Afwijking per dag
 
rolexrookie

   

Quote:
Op donderdag 16 mei 2019 09:42 schreef EdwinT6 het volgende:
[...]

Goed lezen makker! Ik stoor mij in het geheel niet aan een afwijking van 0,7 sec./dag. Mijn initiėle vraag betrof wat acceptabel is qua afwijking voor een Rolex.

En dank voor je tip m.b.t. een niet mechanisch horloge .
Die heb ik gehad, een Breitling Aerospace Evo. Met superquartz en een "afwijking" van een paar seconden per JAAR! Maar die heb ik met plezier ingeruild op deze Rolex. Heel mooie en super comfortabel dragende klok, maar had er geen echte klik mee. Nieuw aangeschaft en absurt veel op afgeschreven in 9 maanden... achja, shit happens.

Met de Rolex dus <understatement> wel een klik </understatement>.
Heb ook een mechanische Breitling uit 1999 en die wijkt iets van 10 seconden per week af, acceptabel, maar is dan ook niet gecertificeerd o.i.d. En omdat Rolex zo met de COSC koketteert vroeg ik me af hoeveel preciezer dat dan is of je er van mag verwachten.

groet, Edwin.


was niet naar jou persoonlijk. ik lees ook iemand die met -4sec per dag ermee teruggaat. Ik vind dat persoonlijk erg overdreven.



_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver