Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vintage / Fake vintage Daytona veiling Monaco
 
vintage5513

   

@Fred: ik bedoel ermee te zeggen dat de koper echt geen flauw idee leek te hebben waarmee hij mee bezig was. Het interesseerde hem ook niet echt. Hij was alleen op zoek naar de makkelijkste manier om een investering te doen. Hij had hierbij het geluk bij AWCO uit te komen, waarschijnlijk had hij er ergens van gehoord of er over in een boekje gelezen.

Voor hetzelfde geld had hij zijn horloge gekocht bij de bedoelde veiling in Monaco, Catawiki of Chrono24. Als je zo achteloos met je spaargeld omgaat, loop je het risico dat het een keer misgaat. Hier kan ik gewoonweg geen medelijden mee hebben.

@Gerard: In mijn beleving gaat een forum over het delen van een passie, een hobby, het uitwisselen van kennis en ervaring en eventueel het ontstaan van nieuwe vriendschappen (de borrels van dit forum zijn erg gezellig). Kijk b.v. naar alle tijd en energie Peter en Marielle erin steken, dat is toch geweldig!

Dit alles heeft toch niks te maken met academische discussies? Zodra een discussie op een forum uitmondt in een wedstrijd 'wie-heeft-de-langste' dan gaat de lol er al snel af. Dat is het grote euvel van diverse fora, twitter, Facebook etc. Iedereen mag van alles roepen, gefundeerd of niet, waar of niet. Een ander kwetsen of beledigen is ook geen enkel probleem, lang leve art. 7 van de grondwet. En jezelf vervolgens verschuilen achter een gefingeerde naam en een computerscherm. Tja, ik begrijp wel dat sommige mensen dan afhaken.



_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver