Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Het aanschaffen van een Rolex
D1985

   

Hi allen,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe Rolex en heb nog geen definitieve keuze gemaakt. Momenteel overweeg ik een sub, maar ben ik ook aan het kijken naar de Millgaus, Explorer II en de Airking. De keuze is reuze :-)

Echter, nu heb ik meerdere dealers bezocht en gebeld en kreeg ik gister te horen dat ik misschien beter kon overwegen een Omega aan te schaffen ivm de lange levertijden. Beetje de omgekeerde wereld in mijn ogen. Mercedes is niet leverbaar, dus koop ik maar een Audi oid.

Maargoed, de dealer die ik belde had dus praktisch geen voorraad en accepteerde ook geen inschrijvingen meer. Ofwel een Sub is schier onmogelijk. De explorer en de millgaus zouden met een jaar leverbaar kunnen zijn en daar kan je wel op inschrijven. Een bezoek aan een dealer is toch wel leuk en daar kon je voorheen nog wel eens modellen bekijken en passen. Als ze toch niks hebben liggen, waarom dan nog naar een dealer gaan? Ik snap de exclusiviteit en levertijden etc, maar dit maakt het aanschaffen wel erg lastig.

Uiteraard weet ik dat de forumsponsoren ook aanbieden, maar ik vertik het om de prijzen van de Subs, Batmans, pepsi’s Etc te betalen. Overigens wel super goede ervaringen met meerdere sponsoren!

Hoe kijken jullie hier tegen aan? Iemand een tip?
En Nee, ik ga geen Omega kopen



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver