Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Het aanschaffen van een Rolex
D-FCU
Local-Time.nl

   

Quote:
Op zondag 15 september 2019 16:51 schreef Rolex1982 het volgende:
Hallo D1985,

Ik dacht 2 jaar geleden hetzelfde. De knoop doorgehakt na veel op de rolex site te kijken dat ik een daytona wilde. Mijn vriendin was aan boord. Ik belde vol trots S&C op dat ik een daytona wilde komen halen en of ze die op voorraad hadden. De man lachte me nog net niet uit. Hij zei dat er minimaal 5 jaar wachttijd op zat en geen nieuwe inschrijvingen meer aan nam. Ik vertikte ook om grijs een premium te betalen. Vond er toen eentje bij local time van 14750. Heb het toen op het laatst toch niet gedaan want wilde geen 3k boven list betalen. Ik uitgeweken naar een ander horloge (114060 was toen nog goed verkrijgbaar bij forumsponsors). 2 jaar later zijn de daytona steeds verder gestegen en afgelopen zomer eentje alsnog bij local time gekocht. Zelfde model, alleen dit keer geen 14750 maar 21k... principes kosten geld!

Gr



Ik voel me bijna schuldig…bijna hoor ….ja bizar eigenlijk hč. Het is heel simpel tegenwoordig. Je moet niet in listprijzen denken maar in marktprijzen. Je kunt dit ook echt niet aan iemand uitleggen die niet in die Rolex-wereld zit…die staan je aan te kijken of je niet goed bent. (jaja..dat klopt in mijn geval ook)






  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver