Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Day-Date 18238 Onyx
 
551er

   

Quote:
Op woensdag 25 september 2019 09:54 schreef EedeJee het volgende:
Ik ben trouwens erg benieuwd naar het "verhaal" achter dit horloge. Waar heb je deze kunnen vinden?


Ik was al een lange tijd op zoek naar een Day_Date met onyx dial. Mailen en Dm-en op insta enz.
Een half jaar geleden heb ik een 18239 gekocht had bij AVW. Die was supervet, met zwarte dial en NLschijf. Die heb ik (helaas) verkocht en daar kreeg ik spijt van. Wilde toch weer een Day-Date.

Een aantal weken geleden liep ik naar binnen bij AVW en kwam in gesprek over een zwarte schijf voor een DJ van mijn zwager. Ik vroeg Jasper terloops of hij misschien weer eens een onyx Day-Date in "de pijplijn" had zitten. Waarop hij bevestigend antwoordde!!! DAMN! eindelijk…. Ik weet nog dat ik zei dat mijn enige voorbehoud was dat ie wel scherp moest zijn.

Jasper vertelde me dat ik even geduld moest hebben omdat de Day-Date op dat moment juist weg was voor service bij een RSC.

Een week of 2-3 later was het zover en kon ik hem ophalen. Scherp?! Insane condition zei Jasper. Hij had geen woord teveel gezegd! De Day-Date is zo scherp als maar mogelijk is. Dikke brush op de lugs, scherpe bezel, volmaakte plaat en totaal geen rek op de band.

Kortom, beter wordt het voor mij niet! Alleen nog meer interesse in stone dials gekregen dan ik al had, dus hier eindigt het niet ;-)



_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver