Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / 14krt Rolex dames zakhorloge
Jorgen

   

Beste Forumleden,

In een laatste poging iets meer over dit klokje te weten te komen hoop ik op jullie kennis van Rolex.
Ik heb dit klokje gekregen uit een erfenis. Er zitten geen officieel papieren bij maar wel een doosje waarin het horloge altijd in gezeten heeft en ik vermoed dat het ook gekocht is bij de betreffende juwelier zoals die vermeld staat op het doosje. En ik heb het in 2002 eens laten taxeren.

Is er iemand die mij iets meer kan vertellen over dit klokje? Ik heb "internet" geprobeerd maar vindt niets concreets. Er staat een nummer in; 676243. De naam van de juwelier levert wel iets op maar niet de winkel zelf. van Kempen is iets met goud en het hof etc. Hoe veel research ga je doen en waar begin je? Ik hoop van harte dat het forum mij kan helpen.

Deze informatie vindt ik belangrijk om te hebben, om te kunnen bepalen wat ik er mee wil doen. Juweliers (ook Rolex verkopers) en veilingen zijn eigenlijk alleen geïnteresseerd in het goud. Op zich prima maar; misschien is er onder jullie een geïnteresseerde als toevoeging op een verzameling? Dat zou ik een mooie bestemming vinden.

Alvast dank voor jullie aandacht en ik kijk uit naar de reacties.

Hartelijke groeten,

Jorgen
ps Natuurlijk kan ik op verzoek meer foto's sturen want het lukt me nu niet meer dan 1 bijlage toe te voegen.










[bericht gewijzigd door Peter op maandag 06 januari 2020 07:11]

_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver