Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Vraag, aanbod en prijzen
 
Hood
16610 - 116610LN - 116600

   

Had voor afgelopen zaterdag een afspraak gemaakt bij Gassan en aangegeven dat ik op zoek was naar een tweede horloge, het liefst een Daytona. Mocht een stalen of een witgouden zijn. Werd door de verkoopster direct al aangegeven dat dat onmogelijk was.

Bij binnenkomst hartelijk ontvangen door de verkoopster die toevallig ook mij vriendin en schoonmoeder voorzien had van hun eerste Rolex datejust. Nog wat rond gekeken in de vitrines, lag enkel een gouden Sub en verder niets bijzonders.

Na wat gezellig wat gedronken en gekletst te hebben, kreeg ik toch de mogelijkheid om een Datejust op jubliee/oyster of Explorer II Polar te kopen. Zoals voorspeld: “Deze lagen achter en daar hadden anderen van afgezien”. Na nog wat meer gekletst te hebben kwam de aap uit mouw. Daytona ging niet gebeuren, niet dit jaar en ook niet het volgende jaar. De directie zou beslissen over wie welk horloge mag kopen.



_____
[IMG]http://i59.tinypic.com/16m66fp.jpg[/IMG]
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver