Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Vraag, aanbod en prijzen
 
rolexrookie

   

Quote:
Op zaterdag 03 september 2022 00:31 schreef sBmRnR het volgende:
[...]

Ben redelijk afgehaakt bij Rolex. Door de jaren heen toch aardig wat horloges gekocht en (deels) verkocht met dank aan dit forum. Heb er enkele aan overgehouden maar die liggen zo'n beetje 24/7 bij DNK in het donker. Volg zelfs de nieuwe releases al enige tijd niet meer want ze zijn toch niet te koop voor de normale sterveling. En een veelvoud betalen van de list prijs doe ik principieel niet.

In de eerste jaren dat ik hier actief was (inmiddels bijna 15 jaar geleden) kocht je zonder problemen een Sub of GMT voor rond de 3K. Tijden zijn helaas veranderd. Begrijp niet dat iemand een veelvoud van de winkelprijs uitgeeft om een Rolex te mogen of kunnen kopen.

Door de jaren heen zie je alle prijzen hard stijgen maar ik bekijk de horlogewereld nog steeds vanuit vroeger. Dat maakt horloges kopen lastig, zeker als je ziet wat je tegenwoordig nog voor 3K koopt.

Deze week waren we bij de Geneva Watch Days en het gros van wat ik in m'n handen heb gehad is simpelweg niet gemaakt voor Jan Modaal. Wat is daar nog de lol van?


Ik vind er ook geen drol meer aan. Ik snap het principe vraag&aanbod, maar als je ziet dat Amstel watches een 36mm OP "Tiffany" te koop aanbied voor €21.5k....waar gaat dat nog over. Daarnaast vind ik het ook een aanfluiting dat het een Tiffany genoemd wordt. 41mm versie dik €31k zie ik nu. Als je dat over hebt voor een simpele SS Rolex ben je mijns inziens ontoerekeningsvatbaar

Ik kijk nu vooral naar Omega's en ander leuk spul. Ook dat is duurder geworden, maar je wordt er niet om vermoord en het kost geen 3x retail.




[bericht gewijzigd door rolexrookie op woensdag 07 september 2022 16:10]

_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver