Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Foto's en Reviews / dwellers only !
 
Remco

    

Quote:
Op zaterdag 01 augustus 2009 21:40 schreef Fritz het volgende:
[...]
jammer dat je kroon open staat ......
Zelfs met de kroon open gaat dit bescheiden afwasje waarschijnlijk geen problemen opleveren. Bekend is dat met opengedraaide Triplocks is getest tot een 'diepte' van 25 meter. Dat was een vereiste aan Relox om aan het leger te kunnen leveren. Zo heb ik eens ergens gelezen.

Echter, don't try this at home... want de de toestand van de ringen en de kroon speelt uiteraard wel een rol!!! Er zijn ook gevallen bekend waarbij een Rolex na bijvoorbeeld een douchebeurt van een paar minuten voor 2000 euro schade had, ...over een koude douche gesproken!

Bovenstaande foto's zijn genomen met de flitser aan, op een statiefje en een (zachtjes) druppelende kraan, ...vandaar dat je de druppels zo mooi naar beneden ziet komen!! Ik dacht dat dit alleen met high speed camera's kon, ...maar tot mijn grote verbazing lukt het ook met een IXUS75!! Bij de tweede foto is het echt goed te zien, leuk toch?!

(Ja, de afwas in inmiddels gedaan! )



_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
 Dit topic is 18 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver