Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / vannacht op schiphol gepakt, tips?
 
Remco

    

Eens Ryan... soms worden de regels een beetje vreemd toegepast; ik werk toevallig op Schiphol en toen ik een paar jaar terug er ook uit gepikt ben na een zuurverdiende vakantie, met een keurig in NL gekochte Seamaster om mijn pols deed mijn 'Schipholpas' (die spontaan te voorschijn kwam ) ineens wonderen... ondanks de gerede twijfel van de ambtenaar in functie mocht ik doorlopen: Oh, u werkt op Schiphol ...fijne dag nog! .

Het klokkie was al half in beslag genomen! ...ik had 'm overigens gewoon weer kunnen terugkrijgen onder overlegging van de kassabon, die natuurlijk thuis lag.

Trouwens zo vreemd is dit geval niet: De Nederlandse Douane controleert op invoer en als ze het niet vertrouwen vragen ze jou als pasagier om het tegendeel van hun vermoedens aan te tonen... in afwachting daarvan worden de goederen in beslag genomen. Da's toch niet vreemd? En de blauwe ogen en het vaak mooie verhaal van de passagiers zou ik ook niet altijd geloven .

Het verhaal in Zwitserland vindt ik eerlijk gezegd vreemder... betalen dan verscheuren we uw papiertje?! Of heb ik dat verkeerd begrepen ...



_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
 Dit topic is 5 pagina's lang: 1 2 3 4 5



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver