Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / vannacht op schiphol gepakt, tips?
 
henk1983
:-)

   

Ik (aanstormend jurist) ben van mening dat er geen gerede twijfel bestaat wanneer iemand op een Oranje vlucht vanuit Zwitserland een nieuw glimmend horloge draagt. Immers Rolex, en vele andere dure merken, worden op alle grote luchthavens in de wereld verkocht. Het argument dat het om een vlucht uit Zwitserland gaat, lijkt mijns inziens, dan ook niet voldoende voor gerede twijfel.
Het feit dat het horloge glimt lijkt mij ook geenszins voldoende. Immers de meeste sieraden glimmen en dan zouden alle rappers die vliegen altijd aangehouden moeten worden? (intikkertje )

Mijns inziens ontstaat er gerede twijfel wanneer bij controle van de koffer de bijbehorende doos en boekjes gevonden worden. Het is immers niet logisch deze altijd mee te nemen!

Echter de meningen zijn verdeeld en als je zekerheid wil zal je bezwaar moeten maken en vervolgens in beroep moeten gaan... Ik denk alleen dat je wel iets beters te doen hebt!



_____
 Dit topic is 5 pagina's lang: 1 2 3 4 5



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver