Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / vannacht op schiphol gepakt, tips?
 
Remco

    

@Andre, leuk verhaal... maar ûh, op Schiphol (airside) heeft de douane en KMAR de bevoegdheid je er tussen uit te pikken. Ze staan bijvoorbeeld ook vaak met narcoticahonden op de loopbanen te controleren... dan zeggen ze echt niet; ...loop eerst even door het groene poortje! .

@Henk, ...de gerede twijfel zal zijn gerezen toen is gevraagd "...is dit een nieuw horloge meneer?". Als je dan geen passend antwoord hebt, tja... dan is er twijfel over herkomst, het al dan niet betaald hebben van BTW/Invoerheffing etc. ...zoals ik ook hierboven ook aan Andre aangeef, steekproefcontroles vinden dagelijks op grote schaal plaats op airside (ook in de PAX bruggen, of ûh... beter bekend als "de slurfen" ).

Nogmaals, de actie op Nederlandse bodem vindt ik niet vreemd en komt dagelijks voor... de actie van de Zwitsers daarentegen "het verscheuren..." komt mij wel vreemd over!

Joop heeft gewoon pech... maar wel een Rolex met verhaal !



_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
 Dit topic is 5 pagina's lang: 1 2 3 4 5



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver