Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Tudor en vragen erover
 
Roberto
De Rolexfluisteraar

   

Quote:
Op zondag 30 november 2008 14:16 schreef Rob76 het volgende:
Goede uitleg Roberto! Vandaar ook mijn overstap naar Rolex, een horloge wat 100% in eigen huis zonder onderdelen van buitenaf, heeft dit bij mij zwaarder doen wegen dan een bijvoorbeeld een Chronomat van dezelfde prijsklasse.


Dat is ook mijn idee ik heb al aardig wat Breitlings gehad en ik heb er nog wel een paar maar ik vind de prijs-kwaliteit verhouding zeer slecht. Een Rolex blijft doorlopen en service intervallen van 10 jaar en meer zijn geen uitzondering. Bij de eerdere breitlings was zelfs het goud op de knoppen en de schroeven van de bezels slechts plated en werden deze gewoon kaal na verloop van tijd. Ik vind dat dit niet moet kunnen bij een horloge van duizenden guldens en nu zelfs euro's. Je ziet dit nu ook terug op de 2e hands markt. Een Rolex blijft relatief altijd geld waard-de breitling prijs stort dramatisch in bij 2e hands verkoop.



_____
Vedi Napoli e poi muori
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver