Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / horlogeband.com : :N
Frenkie

   

Ik wil graag even mijn ervaringen delen over Horlogeband.com. Geen rolex dealer, dat niet. maar ik zag er een leuk 20mm Nato bandje voor mijn Gmt-Master. Dus ik bestellen en betalen via ideal.

Na een paar uur kreeg ik een mail dat mijn bestelling nog niet betaald was, of ik het bedrag nog maar een keer over wilde maken. Ik zag echter dat het bedrag wel degelijk van mijn rekening af was geschreven, dus maar een mail gestuurd naar horlogeband.com. Na een halve dag al antwoord : alles was betaald en het bandje was al onderweg. Het was een storing in hun automatische betaalsysteem.

Na 2 dagen enveloppe in de bus. Het Nato Bandje. Ging er wel wat stroef op, maar zag ook stoer uit. Tot ik een keer goed keek en zag dat de randjes van de band bij de kast wel erg gevouwen zaten. De schuifmaat erbij en het bandje was geen 20mm, zoals besteld, maar 22 mm !!!

Weer een mail naar horlogeband.com. Je kon zien dat het bandje al om mijn horloge gezeten had, maar ik moest het bandje toch maar terugsturen. Dan werd het bekeken en dan kreeg ik vanzelf een nieuw (of niet). De verzendkosten zou ik teruggestort krijgen. Zo gezegd, zo gedaan.

2 dagen gaan voorbij zonder reactie.Ik stuur een mail, met de vraag of het bandje al aangekomen was en wat er verder ging gebeuren. Geen antwoord. De volgende dag weer een mail gestuurd, weer geen antwoord. Kortom, horlogeband.com laat niets meer van zich horen.

Ik baal als een stekker, want ik heb de link voor deze website op het forum gezet. Ik hou jullie op de hoogte over de rest van het verhaal. Maar mijn conclusie tot nu toe :

HORLOGEBAND.COM = ONGESCHIKT



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver