Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vintage / horror reparatie Rolex/Gassan
 
Rob19

   

Even een update, de beschadiging was vanwege de krassen op de band zo goed als niet zichtbaar. Als je de foto’s sterk uitzoomt dan is de beschadiging zichtbaar.

Doordat de band is gepolijst is de beschadiging nu duidelijk zichtbaar. Wat ik wel vreemd vindt is dat de delen waar de beschadiging zichtbaar is niet zijn vervangen tijdens de reparatie?

Gassan/Rolex willen geen gedetaileerde informatie geven wat voor werkzaamheden er zijn uitgevoerd aan de bracelet en wat voor onderdelen er zijn vervangen.

Met een directielid van Gassan heb ik een gesprek gehad maar men is niet bereid tot een coulance. Naar aanleiding van dit gesprek heb ik Gassan in gebreke gesteld.

Mijn advocaat heeft mij doorverwezen naar een advocaat die is gespecialiseerd in verbindtenissenrecht. Met deze advocaat heb ik verleden week een gesprek gehad en hij neemt de zaak in behandeling.



_____
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver