Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vintage / horror reparatie Rolex/Gassan
 
Ryan5446

   

Ik vind het heel interessant wat hier uit gaat komen. Aan de ene kant zou ik denken dat het niet veel word omdat de schade "subjectief" is. Afgezien van het bedrag van de reparatie, wat is de geleden schade uitgedrukt in geld ? Hoe moeilijk is het om te bewijzen wat de conditie van een horloge van 60 jaar oud is. Wat was al aanwezig aan gebruikssporen en wat niet voordat het naar Gassan ging. Wie moet wat gaan bewijzen.

Aan de andere kant is het horloge in vertrouwen aan een vertegenwoordiger van de fabrikant gegeven met een uitdrukkelijke opdracht om bepaalde dingen te repareren. Je mag dus van een fabrikant verwachten dat als ze het aannemen voor reparatie dat ze dat ook conform uitvoeren.

Ik vraag me af of het horloge wel echt naar Rolex geweest is en of reparatie niet is uitgevoerd door de service afdeling van Gassan. Ook omdat ze zo verder geen informatie willen geven over de precies uitgevoerde werkzaamheden. Vanuit Rolex word normaal gesproken gepushed om reparaties zoveel mogelijk bij de lokale dealer te laten verlopen.

Veel succes in ieder geval. Je moet sowieso een lange adem hebben.



_____
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver