Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Even glas vervangen..pfffff.
 
Allermooiste Sub
116619LB

   

Bij dit soort vervanging of reparaties behoort het waterdicht maken gewoon inbegrepen te zijn in de prijs vind ik. De horlogemaker moet dit zien als iets van een zekerheids test, zodat alles naar behoren werkt, meer niet.

Standaard worden vaak dingen genoemd als het vernieuwen van de pakkingen, het horloge meteen maar even na te lopen als het toch open ligt e.d. Dit is wat Rolex zelf op geeft om eventueel risico achteraf uit te sluiten. Is hetzelfde als wanneer ik mijn Mercedes een beurt laat geven bij de dealer of dit laat doen bij een doorsnee BOVAG garage.

Verder is mijn ervaring, ook bij ondermeer Heetman, dat je beter even langs kan gaan in de zaak als wanneer je een prijsopgaaf wilt hebben en dit niet doet per telefoon. Ligt er ook aan wie je aan de lijn krijgt.

Ben benieuwd te horen hoe dit af loopt en wat de beste man te horen krijgt aldaar. Ik kan me haast niet voorstellen dat die €80.- euro voor het waterdicht maken bovenop het bedrag van het glaasje en vervanging hiervan daadwerkelijk zal worden berekent



_____
"Beter spijt krijgen van de dingen die je doet, dan spijt krijgen van de dingen die je hebt gelaten"
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver