Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Even glas vervangen..pfffff.
 
Goudriaan

   

Quote:
Op zaterdag 18 februari 2017 08:31 schreef Hans Wilsdorf het volgende:
[...]

Prachtig..

Verder begrijp ik niet dat er mensen zijn die zonder inhoudelijke argumenten de behoefte hebben om de naam van Heetman op te krikken terwijl Danny gewoon wat feitjes opnoemt en vermeld dat hij zich er (terecht) aan stoort. Dan vind je de genoemde prijs voor een glaasje dus normaal?
Geef je bek maar een gooi.. is voor mij niet prettig en helpt niet in klantenbinding. Iets wat ik zelf ook ervaren heb bij Heetman.


Helemaal mee eens heb het ook ervaren ze praten maar wat, ook het personeel bij heetman zegt weer wat anders als Hans heetman zelf steeds andere info aan de telefoon. Heb ze ook toen voor het blok gezet je had het hoofd van deze mevrouw moeten zien ze wist niet waar ze het zoeken moest, ze weten dat er niet kosjer word gewerkt ook Hans dit duidelijk gemaakt kom er al jaren en vind dit echt niet kunnen om zo met mensen om te gaan gaat hem echt klanten kosten als hij hier mee door blijft gaan.

Gr Goudriaan



_____
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver